Loading...

Over ons

Waarom kiezen voor WH-systems

Gebruiksvriendelijkheid

Onze software is uiterst gebruiksvriendelijk en logisch opgebouwd, waardoor de opleidingstijd minimaal is en nieuw personeel snel vertrouwd raakt met het kassasysteem.

We houden er rekening mee dat de gebruikers van kassa’s vaak geen informaticaspecialisten zijn. Eenvoud in gebruik is dan ook één van onze prioriteiten.

Innovatie

We zijn voortdurend mee met de nieuwste technologieën. De software wordt in eigen huis ontwikkeld, waardoor deze constant geoptimaliseerd en uitgebreid wordt. Ook op verzoek van klanten kunnen eventueel bijkomende opties gecreëerd worden.

Kwaliteit

Een stabiel draaiend kassasysteem is essentieel voor alle horecagelegenheden. We leggen de lat dan ook hoog als het om kwaliteit gaat. We werken uitsluitend met A-merken waarbij betrouwbaarheid en continuïteit verzekerd zijn.

Ons kassasysteem wordt op maat gemaakt voor elk type horecazaak. Producten kunnen eenvoudig getikt worden via touchscreen en bestellingen gaan onmiddellijk door naar de printers in bar en/of keuken of op een keukenscherm.

Een gepersonaliseerd tafelplan geeft u constant een duidelijk overzicht van alle openstaande rekeningen.

Persoonlijke 24/7 support

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om onmiddellijk hulp te krijgen, zelfs buiten de kantooruren. We zijn dan ook permanent telefonisch bereikbaar voor dringende situaties.

We begrijpen eveneens hoe belangrijk het is om persoonlijke support te krijgen en niet eindeloos doorgeschakeld te worden vooraleer iemand u mogelijk kan helpen.

Integraties

Wij investeren continu in het ontwikkelen van koppelingen met andere applicaties. Op die manier verliest u geen waardevolle tijd of worden er geen fouten gemaakt door het handmatig invoeren van gegevens.

IT met een persoonlijke touch

WH-systems is de perfecte keuze voor horecaondernemingen die een geavanceerd en gebruiksvriendelijk kassasysteem zoeken. Onze software is eenvoudig in gebruik en wordt continue geoptimaliseerd.

We bieden op maat gemaakte systemen met 24/7 persoonlijke ondersteuning en efficiënte integratie met andere applicaties, wat tijd bespaart en fouten minimaliseert.

Contacteer ons 

Onze geschiedenis

 • Oprichting

  Midden jaren ’90 werd WH-systems opgericht door Walter Haes. Dè Walter was in de horecawereld gekend voor zijn kwaliteitsvolle kassa’s en service.

 • Overname

  Na het onverwachte overlijden van Walter in 2015, wordt WH-systems overgenomen door Jens Olieslagers, de toen nog 15-jarige partner van de kleindochter van Walter. Jens zet als student-ondernemer het werk van Walter verder met eveneens de nadruk op een persoonlijke service.

 • Uitbreiding

  Door Jens zijn opleiding ‘elektrotechnieken’ komt er een uitbreiding van de activiteiten met o.a. het aanbieden van betaalterminals, camerabewaking en muziekinstallaties, vooral voor de horeca. Zo hebt u als horeca-uitbater één aanspreekpunt indien u voor het volledige pakket kiest.

 • Snelle groei

  Dankzij de snelle groei van WH-systems komt Jitte, kleindochter van Walter en echtgenote van Jens, in 2020 mee in het bedrijf. Jitte zorgt voornamelijk voor de administratie en de programmatie van de menukaarten, alsook voor het uittekenen van mooie gepersonaliseerde tafelplannen.

  Gezien meer en meer horecazaken de weg vinden naar de kwaliteit en service van WH-systems, vervoegt ook Björn Spies in 2023 het jonge dynamische team.

Ons WH-systems team

Maak kennis met ons gepassioneerde team, het hart van WH-systems.

Jens Olieslagers
Jens Olieslagers
Bestuurder
Jitte Luypaerts
Jitte Luypaerts
Bestuurder
Björn Spies
Björn Spies
Commercieel afgevaardigde

Wil je graag een offerte op maat
of wens je meer info over onze producten?