Loading...

Kassasystemen

Ga voor een betrouwbaar
en duurzaam kassasysteem

Restaurant, brasserie, café, broodjeszaak, bakkerij, hotel, pop-up, ... jij bedenkt het concept en wij zorgen voor een betrouwbaar en duurzaam kassasysteem met een persoonlijke 24/7 service! Onze Flowmate kassasystemen zijn op maat gemaakt voor elk type horecazaak.

 • Gebruiksvriendelijk kassasysteem
 • Met of zonder blackbox
 • Volledige programmatie door ons team
 • Installatie en opleiding ter plaatse
 • Uitbreiding met extra printers, mobiele kassa’s, betaalautomaten, weegschalen, scanners, …
 • Koppelingen met andere applicaties

Software

Onze software Flowmate wordt in eigen huis ontwikkeld. We hebben de touwtjes dus volledig in handen en bepalen zelf welke aanpassingen/toevoegingen er gebeuren. De software wordt dagelijks geoptimaliseerd en uitgebreid, waardoor we voortdurend mee zijn met de nieuwste technologieën.

WH-systems

Hardware

Gezien een kassasysteem tegen een stootje moet kunnen, kiezen we alleen voor hardware van gerenommeerde leveranciers zoals FEC en NCR. Hierdoor zijn betrouwbaarheid, continuïteit en service verzekerd en wordt voorkomen dat er regelmatig nieuwe kassa hardware aangekocht moet worden.

WH-systems

Draadloos bestellen

Is het voor uw horecazaak belangrijk dat de bediening mobiel is? Wij kunnen onze software installeren op een ruim assortiment draadloze bestelapparatuur:

 • Orderman handhelds
 • MOVFast handhelds
 • Tablets (Android/iOS)
 • Smartphones (Android/iOS)

Wij hebben voor elke wens en voor elk budget een oplossing. De bediening kan de bestelling direct aan tafel opnemen, waarna deze automatisch doorgestuurd wordt naar de kassa, bar en/of keuken. Dit verbetert de snelheid en efficiëntie.

WH-systems

Witte kassa

Elke horecazaak die minstens € 25.000,00 omzet haalt uit maaltijden ter plaatse (12% BTW), dient een witte kassa met blackbox aan te schaffen. Meer informatie kan u terugvinden op de officiële website van de FOD Financiën.

Onze software Flowmate is gecertificeerd en compatibel met een blackbox.

Wij begeleiden onze klanten vanaf de aankoop tot de installatie van de witte kassa. Indien gewenst, bieden wij eveneens hulp aan bij de aanvraag van een VSC kaart (nodig voor de blackbox) bij de FOD Financiën. Op die manier garanderen wij een succesvolle opstart van ons geregistreerd kassasysteem, zonder kopzorgen voor de manager.

WH-systems

Integraties met de kassa

Naadloze oplossingen, moeiteloos gekoppeld en perfect gesynchroniseerd.

Betaaloplossingen

Onze software kan gekoppeld met deze partners van betaaloplossingen. Zo wordt het te betalen bedrag vanuit de kassa rechtstreeks doorgestuurd naar de betaalterminal.

Bestelmodules

OrderBilly is een gebruiksvriendelijk en krachtig QR-bestelsysteem voor uw horecazaak. OrderBilly integreert met ons kassasysteem waardoor de klant makkelijk mobiel kan bestellen en betalen. Op die manier bespaart u geld en wint u tijd. Eventuele personeelstekorten kunnen zo ook perfect opgevangen worden.

Boekhoudprogramma’s

Wij hebben koppelingen voorzien met verschillende boekhoudprogramma’s, waardoor u alles eenvoudig kan exporteren en doorzenden naar uw boekhouder.

Andere

Strobbo is een all-in oplossing met payroll integratie, automatische Dimona aangifte en digitale tikklok. Strobbo integreert met ons kassasysteem waardoor de omzet uitgelezen kan worden om de productiviteit te berekenen in vergelijking met de geplande of gepresteerde werktijden.

Fitshotel is een softwarepakket om uw hotel te beheren. Fitshotel integreert met ons kassasysteem zodat een rekening uit de kassa mee op de rekening van een kamer geboekt kan worden.

Op zoek naar een andere koppeling? Neem gerust contact met ons op.

Randapparatuur

Wij leveren uiteraard ook de hardware voor de randapparatuur van uw kassa, zoals printers, keukenschermen, kassalades, betaalautomaten, weegschalen, scanners, … Deze zijn eveneens van A-merken die jarenlang meegaan.

 • Keuken- en barschermen
  Een goede communicatie tussen de bediening en keuken is essentieel. Raken er soms bonnen kwijt en loopt het doorgeven van wijzigingen aan de keuken soms fout? Via keukenschermen komen bestellingen direct binnen en worden ze per gang gerangschikt. Zo heeft de keuken een logisch overzicht en is het duidelijk welke gerechten bereid moeten worden en welke productietijd hiervoor nodig is. Zijn de gerechten klaar? Op dat moment verschijnt de bestelling op het pass-scherm en kan de bediening de gerechten meenemen en direct aan de betreffende tafel serveren.
   
 • Weegschalen
  Ons kassasysteem kan gekoppeld worden met een weegschaal zodat afgewogen artikelen eenvoudig afgerekend kunnen worden.

Wil je graag een offerte op maat
of wens je meer info over onze producten?